Du må registrere deg for en ExpressVPN-konto for å bruke appene og konfigurasjonene våre.

Denne veiledningen viser deg hvordan du setter opp ExpressVPN-appen på Android TV-er eller Android TV-bokser, som inkluderer følgende enheter:

• Sony
  • Sharp
  • TCL
  • Xiaomi
  • MINIX
  • Nvidia Shield
  • Formuler

Er du ennå ikke ExpressVPN-kunde?
Les mer om hvorfor ExpressVPN er det beste VPN-et for Android TV.

[youtube_vzaar youtube=»https://www.youtube.com/embed/DoVE97IAWKg» vzaar=»https://iframe.dacast.com/vod/910dc759b68bae09225b5c1778cb11df/474c0ff4-1b52-41602-41602-19225b5c1778cb11df/474c0ff4-1b52-41602-19602-41602-8900d»

Hopp til …

Last ned ExpressVPN-appen på Android TV
Aktiver ExpressVPN-appen
Koble til en serverlokasjon
Koble fra en serverlokasjon
Velg en annen serverlokasjon
Avinstaller ExpressVPN fra Android TV

Last ned ExpressVPN-appen på Android TV-en din

Viktig: Fremgangsmåten nedenfor er for enheter som bruker Android 5.0 (Lollipop) og nyere. Hvis du ikke får tilgang til Google Play-butikken, sidelaster du ExpressVPN-appen på Android TV-en din.

På Android TV-en går du til Google Play-butikken og søker etter ExpressVPN.

Søk etter "ExpressVPN."

Velg ExpressVPN.

Velg Installer på ExpressVPN-appsiden.

Velg "Installer."

Velg Åpne.

Velg "Åpne."

Fortsett til aktivering av ExpressVPN-appen.

Viktig: Følg stegene nedenfor for å sidelaste ExpressVPN-appens APK bare hvis ExpressVPN ikke er tilgjengelig for nedlasting direkte på Android TV-en din.

På datamaskinen din går du til ExpressVPN-oppsettsiden. Hvis du blir bedt om det, skriv inn ExpressVPN-legitimasjonen din og klikk Logg på.

Skriv inn kontoinformasjonen din, og klikk deretter " Logg på."

Skriv inn bekreftelseskoden som sendes til e-posten din.

På høyre side klikker du på Last ned APK.

Under

Du trenger nå en filbehandlingsapp for å overføre ExpressVPN-appens APK fra datamaskinen til Android TV-en din.

Viktig: ExpressVPN er ikke tilknyttet noen tredjepartsapper.

Gå til Apper på Android TV-en din. Under Appkategorier velger du Søk etter apper.

Velg

Skriv inn filkommandør. Klikk Installer > Åpne.

Select “Open.”

Velg Tillat for å gi File Commander tilgang til bilder, medier og filer.

Select “Allow” to permit File Commander to access photos, media, and files.

Velg en påloggingsmetode. (Hvis du velger Google, logges du automatisk på med samme e-postadresse som du brukte for Android-enheten din.)

Select a sign-in method.

Gå til mobidrive.com på datamaskinen din. Logg på med samme e-postadresse som du brukte til å logge på Fil Commander.

Klikk Ny > Last opp filer. Velg ExpressVPN-appens APK du lastet ned tidligere. Velg Åpne.

Gå til File Commander på Android TV-en din, til MobiDrive.

Finn ExpressVPN-appens APK og velgVertical ellipsis.

Velg Flytt.

Velg FC -mappeikonet.

Velg Intern lagring.

Velg Last ned > Flytt hit.

Du har nå tilgang til ExpressVPN-appens APK på Android TV. Før det må du aktivere utviklermodus. Trykk på «hjem»-knappen på fjernkontrollen. Velg Innstillinger.

Velg Enhetsinnstillinger > Om.

Under Om finner du Bygg. Fortsett å velge den til den sier «Du er nå en utvikler!»

Gå tilbake til Innstillinger. Velg Apper > Sikkerhet og restriksjoner > Ukjente kilder. Slå File Commander på.

Toggle “File Commander” on.

Gå til File Commander. Velg Intern lagring, og velg deretter ExpressVPN-appens APK du lastet opp tidligere. Velg INSTALLER.

Velg "Installer."

ExpressVPN-appen er nå lastet ned til Android TV-en din. Gå til ExpressVPN, og velg deretter Åpne.

Velg "Åpne."